Banestørrelse skal være en halv 11-mandsbane, dog med 1 meters indrykning ud fra
midterlinjen, dvs. at den normale sidelinje opretholdes.
Holdene bedes benytte de markerede holdområder i forbindelse med kampafviklingen.
Eksempelvis er hele midterområdet udelukkende holdområde og her har forældre ingen
adgang og ved sidelinjerne vil holdområder ligeledes være afmærket med kegler.
Spilletiden er fastsat til 2 x 15 min. med 5 min pause, hvor banehalvdel skiftes.
Dommeren skal stoppe tiden, ved kampstop eller andet.
Et hold består af maksimum 12 spillere, hvoraf 8 må være på banen samtidig.
Der må IKKE sættes en ekstra spiller ind, hvis et af holdene er foran med 3 mål eller mere.
Der er fri udskiftning, men dommeren skal underrettes inden ud- og indskiftning foretages
Dette skifte må kun foretages ved midterlinjen - ellers gult kort. Spillet stoppes ikke i den
forbindelse.
Gult kort medfører 5 min. udvisning af spilleren. Holdet er i denne periode reduceret med
pågældende spiller og må ikke indsætte en anden spiller.
Et rødt kort medfører udvisning af spilleren i resten af kampen og næste kamp.
Dispensation fra jeres DBU turneringer er også gældende under cuppen, dog max 2 spillere,
som er født i oktober kvartal 2004 deltage, hvis ikke andet er aftalt med ULIGA.
Førstnævnte hold starter kampen.
Ved trøjelighed skal førstnævnte hold tage overtrækstrøjer på som vil være ved midterlinje.
Kampbolde skal være nye og gode bolde og der skal være 2 ekstra kampbolde i reserve.
Pause mellem kampene er sat til 15 min. og kan ved reguleres ned til 5 min. alt efter vejrligt.
Det er arrangørens forpligtigelse, at dommerne har fået disse regler fremsendt før de møder
for at dømme. Derudover, så skal de gennemgås med dommerne inden de starter med at