Referat af U15 turneringskampen mellem AGF og FC

AGF U15 kampreferater. .::. Sudare pro communi causa .::. 1 Referat af U15 turneringskampen mellem AGF og FC Aarhus d. 27. september 2014 Fredensvang, Bane 1
Ærgerlig pointdeling i lokalderbyet
Til tider viste vi noget flot spil – det var ikke helt nok i dag. Igennem hele kampen
viste dagens modstandere gejst, aggressivitet og direkte spil – det var nok i dag.
Denne – noget kontroversielle – påstand antyder, at FC Aarhus vandt kampen - det
gjorde de ikke, men at tyde på ansigterne på de to holds spilleres ansigter efter
slutfløjtet, så var de mest tilfredse med 2-2. De var endda foran både 0-1 og 1-2, men
på trods af, at de smed to føringer, så var der smil på deres læber. Målscorerne for
Vi startede kampen meget sigende for hele kampens forløb. Vi var meget
boldbesiddende men havde store problemer med at skabe nogle åbne målchancer.
Dagens modstandere var meget målrettet i deres forsøg på at skabe en hurtig og
meget direkte omstillingsmulighed.
Af nævneværdige muligheder til os kan nævnes et fint skud fra halvdistancen, hvor vi
desværre ikke fik fulgt op på returbolden fra keeperen, samt at vi et par gange kom
frem til et par kompetente indlæg, hvor vores afslutninger desværre ikke stod mål
med kvaliteten af indlæggene.
AGF U15 kampreferater. .::. Sudare pro communi causa .::. 2 Efter 20 minutter strikkede FC Aarhus vel deres første deciderede angreb sammen, og
desværre kom de foran 1-0. Et godt indlæg blev flot headet i kassen og efterlod Gisla
chanceløs.
Det gav selvsagt FC Aarhus vinger og momentum. Den mest effektive måde at gøre
noget ved det er at score et mål – det gjorde vi så allerede 5 minutter efter. 1-1 AGF
ved Rasmus.
Vores højre back, Vuk, begik i fint samarbejde med Magnus et meget kompetent
gennembrud op langs siden. Han trak ind i feltet, og da han nåede baglinjen, lagde
han bolden fladt og skråt bagud i feltet til en fri Rasmus. Han kunne problemløst
sparke læderet i nettet.
Med 4 minutter til pausen var Vuk såmænd meget tæt på at give os en føring med et
godt hug fra kanten af feltet. Vi havde fået tilkendt et frispark, som Daniel sparkede
ind i feltet, hvorfra bolden blev clearet. Den strøg lige ud til Vuk, der flæskede bolden i
sidenettet.
I pausen snakkede vi om, at det nok skulle komme, og at vi sagtens kunne vinde
kampen.
Desværre kom FC Aarhus på 1-2, tre minutter efter pause-the’en. Det fornærmer vist
ikke nogen, hvis jeg siger, det var en ren og skær foræring, der skaffede dem deres
andet mål. En atypisk AGF-fejl efterlod en angriber alene med en chanceløs Gislasson,
og han satte sikkert bolden i kassen.
Igen ville vi ikke lægge os ned, og igen skulle det lykkes os at udligne. I kampens 55.
minut kunne denne skribent notere 2-2 AGF ved Just. En energisk Emil fik
fremtvunget et frispark i en fin position til et indlæg. Emil tog sig selv af indlægget og
han smed rigtig kvalitet i udførelsen – i hver fald blev indlægget slået i et perfekt leje
til en højt springende Just. Han kunne således med panden score sit andet sæsonmål.
Resten af halvlegen blev i høj grad brugt på at vente på mange FC Aarhusudskiftninger og vores knap så mange vellykkede offensive aktioner. Med 8 minutter
tilbage af den ordinære spilletid kom vi dog frem til en nævneværdig mulighed.
Just lavede nogle fine ting ude på højre fløj og spillede en fin bold til Rasmus –
ligeledes i vores højre side. Han slog et fint indlæg imod Brun, der headede mod mål.
Desværre fik han ikke ligefrem det mest perfekte træf på bolden, og den strøg 2-3