Resume, Brejnholt Cup, dag 1

Målrig åbning af Brejnholt Cup 2013
Det kan nok være et årets udgave af Brejnholt Cup åbnede med brask og bram. De mange
tilskuere der var mødt op i det dejlige danske sommervejr, blev vidner til ikke færre end 24 mål i
de indledende 4 kampe.
Senior 1, pulje 1:
Vorup FB – Dronningborg B (1-2) 3-5
Målscorere:
Vorup FB: Lasse Jensen 2, Jesper Elgaard
Dronningborg B: Kristian Bay-Smidt 2, Simon Rytter, Thomas Post, Kristoffer Eriksen
Det blev til en glimrende indledning i senior 1, pulje 1. Det rutinerede jyllandsseriemandskab fra
Vorup FB var oppe mod Dronningborg Boldklub fra serie 1, et hold der gennem de sidste par
sæsoner har været udpeget til oprykningsfavoritter, og som atter ligner et hold der vil spille med
om oprykningsbilletten. Under alle omstændigheder var de på dagen et bedre hold en Vorup FB,
og der kan ikke indvendes noget mod deres 5-3 sejr, de var ganske enkelt mere effektive foran
mål. DB kunne byde på et bemærkelsesværdigt comeback til den gennemrutinerede Thomas Post,
og han kronede en stor indsats med et mål. Tilbagevendte Kristoffer Eriksen kom også på
målscorelisten efter en fornem tilbagevenden i den gule DB trøje. Alt i alt en god og intensiv kamp
som åbning på Brejnholt Cup 2013
Senior 1, pulje 2:
Randers Freja – Kristrup Boldklub (0-1) 0-3
Målscorere:
Kristrup B: Rasmus Tode, Jonas Andersen, Emil Lynggaard Jensen
Jyllandsserien mod serie 2 lød på forhånd som et overmatch af det unge Freja mandskab.
Kampens indledning viste imidlertid ikke, at der var to rækkers afstand mellem de to hold. KB
kunne prise sig lykkelige for en stærkt spillende Jeppe Mogensen i målet. Først redede han et
straffespark og derefter havde han en fantastisk refleksredning på selve mållinjen, efter et Freja
forsøg fra nært hold. Efterhånden som kampen skred frem, overtog det rutinerede KB mandskab
spillet. Der blev spillet og fightet godt og holdet havde et fysisk overtag. Efter et godt gennembrud
på højrekanten, kunne Rasmus Tode sende det flade indlæg i nettet til pausecifrene 1-0.
I anden halvleg blev KB mere dominerende, overtaget blev styret fra to rutinerede centrale
spillere, Jonas Andersen i centerforsvaret og Stefan Haugaard på midtbanen. U 19 spilleren Emil
Jensen blev sendt på banen og fik sat et stort fingeraftryk på kampen. Først brød han igennem på
venstrekanten og serverede et flot oplæg til Jonas Andersen, som scorede til 2-0. Dernæst
sørgede han selv for 3-0 målet. Havde det ikke været for en ganske suveræn indsats af Freja’s U
17 målmand Jonas Djeris, kunne KB sejren godt være blevet et par mål større, men Freja’s
brændte chancer i starten af kampen og KB’s ditto i anden halvleg betød, at kampen meget
fortjent sluttede med 3-0 til værterne.
Senior 2, pulje 3:
Spentrup IF – Alliancen IF (2-2) 3-6
Målscorere:
Spentrup IF: Jesper Sørensen, Nikolai M. Thorsen, Casper Hansen
Alliancen IF: Bette 2, Kim Grunnet, Jacob Ravn, Donner, Anders Nesgaard
Første halvleg blev en meget jævnbyrdig affære, hvor holdene skiftedes til at være i front.
Halvlegen endte meget fortjent med 2-2. I anden halvleg straffede et rutineret Alliancen hold
imidlertid et meget ungt Spentrup hold, og kunne trække sig tilbage med en sikker 6-3 sejr.
Selvom det er tidligt i forberedelsesforløbet, var det en godt spillet kamp med en række særdeles
flotte mål. Største problem for spillerne var vel den meget lumre sommervarme, som trak kraftigt
på de ressourcer, der først er ved at blive bygget op.
INFORMATION FRA KRISTRUP BOLDKLUB fodbold
Senior 2, pulje 4:
SIF Assentoft/Hørning – Purhus IF (1-2) 1-3
Målscorere:
SIF Assentoft/Hørning: Anders Lindhardt
Purhus IF: Jacob Klit, Martin Høgh, Mads Langberg
Der var tale om en kamp mellem serie 3 og serie 2, og serie 2 mandskabet viste, at der trods alt
er en forskel mellem de to rækker. Traditionen tro kan holdene have problemer med at stille fuld
hold i den første spillerunde på grund af ferie. Den situation udnyttede Purhus til at sende 3 U 17
spillere på banen. De gjorde en god figur mod de fysisk stærkere modstandere. Generelt en godt
og fair spillet kamp, med et resultat der meget godt fortæller om spillets fordeling.