04. MAJ 2015
xx. JAN
IDRÆTSMEDDELELSE 18.
RESULTATET AF DMI FORBUNDSMESTERSKABER I HÅNDBOLD
IFK stillede for første gang med et mix-hold ved ovennævnte mesterskaber, fredag den 24/4 2015. Stævnet
blev afviklet i Stoholm aktivitetscenter af ISG (Skive Garnison). IFK havde som skrevet et hold med i
mixrækken, hvor også ISG og JDRI deltog. Efter en dobbeltturnering kunne IFK lade sig kåre som vinder af
mixrækken med maksimum point (8) efter 4 sejre, i lige så mange kampe. TILLYKKE
Holdet bestod af: Simon Møller ACW, Jonas Ipsen ACW, Line Sterring AFTC, Oliver Jørgensen AFTC, Sara
Tind AFTC, Martin Lindholdt AFTC, Mai Rytter AFTC, Nicolai Stensdal Munck AFTC og Jonas Stensdal Nielsen
AFTC.
Som Jonas fortæller, så havde vi en hyggelig dag og ser meget frem til at forsvare mesterskabet på
hjemmebane næste år.
TILLYKKE
2 GANGE DANSKE MESTERSKABER TIL IFK BIATHLONORIENTERINGSFOLK
IFK havde stor sportslig succes ved De Danske Mesterskaber - og DMI Forbundsmesterskaber i
Biathlonorientering. 2 Guld, 3 Sølv og 2 x Bronze til IFK deltagerne.
Carsten Helligsø – Varny Vestergaard – Flemming Sasser – Kennart B. Kristiansen og Mogens Hald
Sprint:
ÆOB: Nr. 10. Lennart B. Kristiansen. Veteran: Nr. 1. Mogens Hald, Nr. 3. Carsten Helligsø, Nr. 5. Varny Vestergaard,
Flemming Sasser deltog, men er af en eller anden grund ikke at finde på resultatlisten.
Klassisk:
ÆOB:
Nr. 11. Lennart B. Kristiansen. Veteran: Nr. 1. Varny Vestergaard, Nr. 2. Carsten Helligsø, Nr. 4. Flemming Sasser,
Nr. 5 Mogens Hald
I hold konkurrencen blev IFK hold nr. 2. På holdet talte flg. Varny Vestergaard, Carsten Helligsø og Flemming Sasser
Stafet:
OG/OB: IFK holdet fik en 2. plads. Holdet bestod af Varny Vestergaard, Mogens Hald og Lennart B. Kristiansen.
På et mix hold bestående af Flemming Sasser - IFK, Karsten Richardt- Køge OK og Birger Hoff – AS blev placeret