Lehdistötiedote: Olah palasi World Tourille Qatarissa Benedek Olah

Lehdistötiedote: Olah palasi World Tourille Qatarissa
Benedek Olah palasi joulukuisen jalkaleikkauksen jäljiltä tositoimiin pöytätenniksen
maailmankiertueen Qatarin osakilpailussa. Kovatasoisessa turnauksessa johon osallistuvat kaikki
maailman parhaat pelaajat Olah joutui aloittamaan urakkansa karsinnoista. Olah oli arvottu neljän
pelaajan karsintaan josta voittaja etenisi jatkopeleihin. Olah voitti kaksi ensimmäistä peliään
selvästi erälukemin 4-0, sekä Syyrian Mohamed Hallak että Jordanian Zeyad Aldmaisy joutuivat
toteamaan Olahin paluukunnon liian kovaksi. Lohkon finaalissa vastassa oli saksalainen Steffen
Mengel joka pitää maailmanlistalla sijaa 63, Olahin ollessa nykyisellään sijalla 70. Olah joutui
toteamaan Mengelin tällä kertaa erin 4-1 paremmakseen ja näin Olah putosi turnauksesta.
“Jalka ei haitannut pelaamista, tosin oma koordinaatio ei ole vielä täysin kunnossa. Kolme viikkoa
on harjoiteltu leikkauksesta toipumisen jälkeen”, totesi Olah pian ottelun jälkeen. "Mengelin
taktiikka toimi hyvin minua vastaan, hän sai pelini varsin hyvin sekaisin, oma taktiikkani ja syöttöni
puolestaan ei toiminut ollenkaan", kertoi pettynyt Olah. "Iso pettymyshän tämä oli, ei voi mitään.
Valmistautuminen oli viime aikojen tapahtumat huomioiden paras mahdollinen tähän kisaan, nyt
pitää vain keskittyä seuraavaan kilpailuun”, päätti Olah.