SEND ET REFERAT: Synes du, at dagbladets læsere skal
dit/jeres hold, så send en mail til [email protected] gerne med et vedhæftet billede. Ikke for langt - du skal
helst holde dig på en halv side i dit tekstdokument.
SPORT
Sofia Samavati vandt en juleturnering i KB uden tab af et eneste sæt.
Flot sejr til Sofia Samavati
TENNIS: Mandag eftermiddag 30. december var der finaler i KBs juleturnering for juniorer. Sofia Samavati
fra Helsingør Tennis Klub vandt U14-rækken for piger. Sofia vandt over førsteseedede Helena Steenberg
fra Lyngby med de overbevisende cifre 6-0, 6-1.
Sofia sad på kampen fra start til slut, og den var afgjort på under en time. Turneringen begyndte 27. december og Sofia vandt alle sine indledende kampe i
turneringen i to sæt.
Turnering i KB har karakter af et uofficielt indendørs DM, så mon ikke Sofia snart nærmer sig landsholdstruppen for piger? Sofia er født år 2000, så hun
spiller også U14 næste år og rykker med dette resultat
pænt op på ranglisten.
Det gik mindre godt i finalen for klubkammeraten
August Holmgren. Den tredjeseedede Helsingør-spiller vandt sine tre indledende kampe i overbevisende
stil uden sættab. Men i finalen mod Martin Nygaard
Knudsen fra Holbæk lavede August for mange uprovokerede fejl som afslutning på de mange, seje og lange
dueller mod Martin Nygaard, der nærmest spillede
fejlfrit. Kampen sluttede 6-7(3), 2-6. Den varede næsten to timer og bød ind i mellem på tennis på højt niveau. August spiller også U16 næste år.
I går rejste Helsingør-talentet til Rom for at spille Lemon Bowl-turneringen i U16 rækken.
August Holmgren er på farten igen - nu gælder det en turnering i
den italienske hovedstad.
30 piger i alderen 9-13 år tog kort før jul turen til Gladsaxe og sæsonens første konkurrence. De fleste kom hjem med medalje om halsen.
Kronborg-gymnaster
snuppede juleguld
GYMNASTIK: Sæsonens første
konkurrence for HGF kronborggymnasternes teamgym var Nytårscup i Gladsaxe 21. December.
rytmisk serie, spring på en
fiberbane og spring på trampolin (trampet).
For første gang stillede
Kronborggymnasterne op
med hele tre hold, og glæden var stor, da yngste konkurrencehold - hold 3 - vandt
guld.
Hold 2 gjorde deres bedste, og bagefter var de spændte på, om de mon kunne vinde holdets første medalje.
Begejstringen var næsten til
at tage og føle på, da guldmedaljen var i hus.
Hold 1 skulle konkurrere
blandt de bedste hold i Danmark. Konkurrenter som er
vant til at træne med springgrav, fiberbane og prøvegulv.
Forhold som teamgym gymnasterne i Helsingør drømmer om. Her blev det til en
flot 4. plads.
Nu venter Sjællandsme-
sterskaberne i april og Danmarksmesterskabet i slutningen af maj.
Mange gode træningstimer venter forinden, hvor
der skal svedes, koordineres,
springes og grines tre gange om ugen i en lille gymnastiksal på gurrevejensskole
med de utrættelige trænere Louise Bauer, Laura Reib,
Line Reib og Henriette Reib.
Malene Kristensen
Af de tre deltagende Helsingør-hold vandt de to af dem guld ved Nytårscup i Gladsaxe. Her er det hold 2, der får overrakt medaljer.