Nyt fra Dragør Boldklub.
DB – FC Udfordringen 3 -2
Lørdag kom FC Udfordringen (FCU) forbi Dragør, og fik skabt en del uro i DBs spil. FCU, en fodbold klub med vægt på den
kristne tro, (Havde de ”ham” der med?), fik lagt pres på DB fra start.
FCU lagde spillet højt op på DBs bane, angreb uafbrudt med tre-fire mand, og fik skabt flere gode muligheder for scoring.
Første gang er lige efter et kort udspark fra DB målmand, Mike Lundquist. FCU napper bolden, men sidste aflevering
dømmes offside! DB kommer også til muligheder. Efter syv minutter spiller Rasmus Lenshøj, Steven Green ind i FCU
målfeltet, men tackles i skudøjeblikket. Hjørne til DB, som bliver til et mere, men ingen målchancer.
Så sker det! I det 12. minut. FCU i angreb en lang bold frem, Mike kommer ud af sit mål, bolden løftes over Mike, i mål til
FCU føring 0-1. Hvad var nu det? FCU som før kampen kun havde vundet to af deres kampe! De næste minutter havde DB
et par muligheder, dog uden at være helt skarpe. Istedet presser FCU igen på. FCU starter et nyt angreb på DB efter 25
minutter. Midt på banen trædes Søren Damkvist ned, ligger tilbage i smerte, men spillet fortsætter. Der spilles på tværs
ind på midten hvor en FCU spiller er fri. Afslutningen redder Mike i DB målet flot med godt overblik. Mike havde flere
gode indgreb. Dog kunne Mike ikke stille noget op ved 0-2 målet efter 37 minutter. En hurtigt kontra efter et mislykket DB
frispark, og igen en FCU spiller alene igennem, Mike går ud af målet, men udspilles. Det var første havleg, som FCU helt
fortjent vandt.
Så var der igen lagt i kakkeloven, af DB træner Jesper Heyde. I anden halvelg trækkes Casper Holmegaard tilbage i
midterforsvaret, for at få styr på spillet, dér. DBs spil bliver markant anderledes og nu er det DB overtager spillet. I det 49.
minut kommer første mulighed da Rasmus Lenshøj, er spillet alene frem, og afslutter direkte på mål, men desværre
pareres bolden til hjørnespark. Et par minuter senere er Johnni Rosenquist på spil, og får muligheden. Men, dommeren
dømmer frispark til DB, i stedet for at give fordelen. Forkert beslutning, dommer. Sandro Antony, tager frispark og drøner
bolden på overliggeren. DB kommer tættere på nu.
I det 63. minut sparker Steven Green et frispark ca. 10 meter fra FCU målfelt. Bolden rammer en FCU spiller på vejen,
men, alligevel redder målmaden, flot.
Efter vedvarende DB pres, og efter som FCU taber luften kommer DB endelig helt tæt på efter 66 minutter. Johnni
Rosenqusit er mester for reduceringen til 1-2. Kun to minutter efter bringer Casper Holmegaard stillingen på 2-2. Et
indlæg fra højre side sparkes ind foran FCU målet. Her dukker Casper op mellem venner og fjerner.
Så jagter DB sejrsmålet. FCU er helt nede på hælene, og det spil de kørte frem med i første halvleg er helt væk.
Det sidste kvarter er FCU som belejret. Mikkel Merser spilles til baglinjen efter 77 minutter. Merser kommer ind i
målfeltet, afslutter fra skarp vinkel, men målmanden redder. Måske en aflevering ind foran mål, kunne ha’ givet bonus.
Her stod Steven Green fri!
Fem minutter efter er Merser på spil igen. Merser komme igen tilbaglinjen, spiller denne gang ind foran mål hvor Sandro
afslutter, men FCU målmanden redder flot.
Sejrsmålet kommer fire mintter før tid. Et DB hjørnespark, som Michael Edvold Sørensen sparker ind foran mål. Igen
dukker Casper Holmegaard op, bliver hængende i luften, og header bolden sikkert i mål til 3-2.
En flot arbejssejr, grundlagt på hårdt arbejde i anden halvleg. Men, det behøver ikke være sådan. Kom ud til første halvelg
med samme gejst, så kunne sejren være kommet i hus, lidt nemmere.
Dragør ligger stadig nr 1 med 24 point, målscorer på:27-8. Nr 2 er Husum med samme point, målscorer: 26-11, men en