Tlf.: 32 53 28 81
Dragør 06. april 2015
Nyt fra Dragør Boldklub.
DB - IF Føroyar 0-2
Så lagde Færøerne vejen forbi Dragør, og det med to landholdsspillere! IF Føroyar, som DB slog 3-1 i efterårets kamp,
stillede op som et forvandlet hold. ”Historien” om IF Føroyar er, at der er stor udskiftning blandt spillerne, så man ved
aldrig hvilket hold de stiller med. Men, det ser ud til IFF, har et rigtig godt forårs hold! Det var deres tredje kamp, og tredje
sejr, med en score på 8-1, i forårs turneringen! Kampen 2. påskedag, viste at DB alt for nemt blev spillet i bund, af et godt
spillende IFF hold.
Dragør Boldklubs bedste hold er kommet lidt skidt fra start med to tabte og en uafgjort kamp. Ærgerligt, fordi de andre
tophold også har lidt point tab. Som i de to første kampe havde DB masser af løb på midten, men spillerne kan ikke
”finde” hinanden. Forsvaret stod egentligt OK, (Dumt at skrive når holdet kommer bagud 0-2 i første halvleg)! Dog var
Frederik Brix Laursen igen i fokus, som en sikker bagerste mand.
Føroyar kom foran 0-1 efter 14 minutter. Bolden spilles ind fra højre side mod midten, foran mål, som i første omgang
afværges, men den berømte anden bold, lander hos en blå mand fra IFF, som afslutter med noget der ligner en kikset
halvflugter. Bolden snyder Kjærsvold i målet og 0-1. Herefter sidder IFF på resten af første halvleg.
IF Føroyar kommer foran 0-2 efter 30 minuter. To på hinanden efterfølgende hjørnespark, som begge ligger tæt under
mål, giver bonus i andet forsøg. Afslutningen, er igen en anden bold, som afsluttes direkte mod mål, mellem venner og
fjender. En første havleg hvor DB var under konstant pres.
DB starter anden halvleg med et pres på IF Føroyar de første par minutter. Jamie Carter bliver spillet i position et par
gange, men er uheldig med dommerens afgørelser! Blandt andet en situation hvor Carter prøver at få bolden under
kontrol, men en tæt omklamring af en modstander, som har held til at sparke bolden op på Carters arm, gør at dommeren
dømmer frispark, til IFF! Så er det ikke nemt!
DBs anfører Nicklas Bonnenrup Kristensen sendes afsted i højre side efter 52 minutter. Indlægget går ind på midten, hvor
Victor Mouritzen er klar, men bolden tackles til hjørnespark.
Det er lidt svært med direkte DB angreb og afslutninger, i det meste af anden halvleg. En situation som kunne have givet
bonus, opstod efter 69 minutter. DBs Christian Lundorff fanger en løs bold, får den spillet frem til Sandro, som overhaler
sin modstander, scorer! Men, nej, dommeren dømmer offside! Det var lidt svært at se, hvorfor dér skulle være offside.
IF Føroyar kører kampen og tre point hjem og efterlader DB med lidt af en mavepuster. Træner Jesper Heyde måtte da
også efter kampen, give kredit til holdet fra Færøerne/Kløvermarken.
Af andre kampe i Serie 1, 6. april, kan det nævnes at Sundby vandt ude 2-0 over Hellas. Tårnby FF tabte 2-1 til Heimdal.
Stillingen I Serie * 1) Husum 35 point. 2) Sundby 35 point. 3) Bk Heimdal 31 point. 4) IF Føroyar 31Point.
5) Østerbro IF 28 point 6) DB 28 point.
Der er der kamp igen lørdag den 11. april kl. 13.00 på Kløvermarken mod KFB.
Derefter kommer endnu et par udekampe: 26. april kl. 13:30 mod Nørrebro United, i Mimersparken.
Pokalkamp Ahtletic Amager onsdag den 22. april kl. 18:00 på Kløvermarken.
Hjemmekamp den 2. maj kl. 13:00 mod Bk. Heimdal.